DGK's Serielag

DGK's serielag är ett idrottsligt engagemang där de bästa golfarna inom angivet åldersintervall träffas, tränar och tävlar. Idrottslig utveckling och gemenskap är viktiga ingredienser.

Rekommendationen är ett lag på ca 8-12 deltagare där vi bjuder in lagmedlemmar utifrån hcp ordning och tävlingsresultat. Det ska finnas en öppenhet att välkomna nya lagmedlemmar som håller den idrottsliga nivå som laget visar. 

Stockholms Golfförbunds seriespel är kärnan i tävlingsverksamheten där lagledaren har kontakt med motståndarna/golfklubbarna. Ni är välkomna att ta hjälp av sportchef på DGK för att boka starttider, gruppträning, införskaffa bollar/handskar till tävling etc.

Målsättningen är att skapa en aktivitetskalender året runt där laget träffas, tränar och tävlar. Vi på DGK stöttar även individuella tävlingar ex. SM-veckan, distriktsmästerskap m.fl. 

Varje serielag i DGK får ett idrottsligt bidrag på 3000 kr/år som ska gå till gruppträning med DGK tränare eller uttag i vår egen golfbutik i form av golfartiklar (ex. lagkläder, bollar, handskar) till tävling. 

 

Kontakt sportchef DGK: Andreas Högberg Piik, andreas.hp@dgk.nu/073-6548222

 

Länkar till de olika lagen:

Djursholms GK - Damer 22 (D22) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Damer 50 (D50) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Damer 60 (D60) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Damer 70 (D70) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Herrar 40 (H40) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Herrar 50 (H50) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Herrar 60 (H60) DGK - Svenskalag.se

Djursholms GK - Herrar 70 (H70) DGK - Svenskalag.se