Öppning av 18 hålsbanan och nyhetsbrev 6 maj

Äntligen har vi lite vår och värme i luften. Under veckan har det hänt mycket på golfklubben, träningsverksamheten för juniorer och seniorer har börjat. I torsdags genomförde vi kick-off med våra ideella funktionärer. Vi har haft tävlingsstart för damerna- och herrarna och imorgon lördag har Mulligans sin premiär scramble på 9 hålsbanan med nästan 100 startande deltagare. 

Vi har under veckan även installerat ett nytt system för rangen, Golf More. De gamla solo-korten fungerar inte i det nya systemet. För att överföra ert saldo på befintligt solokort vänligen kom in i shopen/receptionen så hjälper vi er. 

Information öppning 18-hålsbanan
Vi planerar för öppning av 18-hålsbanan till nästa helg den 14 maj. Banan kommer vara öppen för spel under helgen mellan kl 08.00 -17.00. Söndagen 15 maj kommer det vara startförbud på morgonen/förmiddagen för då spelas tävlingen Äkta Makar. Glöm inte att anmäla er! 

Bokningen
Vi öppnar bokningen för 18-hålsbanan på måndag 9 maj kl 9.00.
Första bokningsbara tiden är lördag 14 maj kl 8.00. 
Vill ni läsa bokningsreglerna för 2022 klickar ni HÄR
Vi uppmanar er att boka tider via Min Golf eller MG Booking. Det är hög belastning i shop/reception och kan därför bli långa väntetider i telefonen. 

Övningsomården
Alla övningsområden är öppna. Stora puttinggreenen utanför klubbhuset har några avspärrningar som vi vill att ni undviker att beträda.

Öppettider shop/reception 
(ändras vid öppning av 18-hålsbanan)
 Måndag - söndag 9.00 - 18.00

Öppettider restaurang Mulligans från 2 maj
Måndag - söndag  8.00 – 20.00 
Efter Lunchtid måndag-fredag kommer vi att servera bland annat Sallader, Skagen, Köttbullar mm.

Kiosken öppnar i samband med att 18-hålsbanan öppnar.  

Ladda ner Djursholms Golfklubb på appstore och android
Nu finns appen Djursholms Golfklubb att ladda ner till telefonen. Slå på push notiser så kommer  informationen direkt i telefonen. I appen hittar du nyheter, kampanjer, träning m.m.
Du behöver ingen inloggning för att ta del av informationen.

 

 

 

 

Kommentarer