Medlem i Djursholms Golfklubb

Djursholms Golfklubb är belägen i hjärtat av Djursholm, endast 15 minuter från Stockholms innerstad. Vår vision är att vi ska vara en populär och framgångsrik familjeklubb, där ledorden glädje och gemenskap genomsyrar verksamheten.

Djursholms Golfklubb grundades redan 1931. Som en av Sveriges äldsta stoltserar vi inte bara med en anrik historia, vi satsar också framåt för att vara en attraktiv klubb för framtiden, där medlemmar, gästspelare och samarbetspartners får en helhetsupplevelse med golfspel och social gemenskap på vår högkvalitativa 27-hålsanläggning.

Vi har ca 1 500 personer som står i kö för att bli medlemmar i Djursholms Golfklubb. Antalet köande som får erbjudande om medlemskap beslutas av styrelsen varje höst och kan variera från år till år. 

DGKs idé är att vara en klubb som prioriterar sällskaps- och familjegolf. Därför har klubben som policy att prioritera köande som har familjeanknytning till aktiv medlem. Som familjeanknytning räknas endast köande som är gift eller sambo med aktiv medlem samt junior som är barn eller barnbarn till aktiv medlem.