Herrkommittén

Välkommen att deltaga i herrkommitténs aktiviteter!

HERRKOMMITTÉN

Herrkommittén verkar för att alla herrar i klubben kan träffas, umgås och golfa tillsammans under trivsamma former. Vår målsättning är att erbjuda ett trevligt umgänge och kamratlig samvaro i kombination med uppiggande tävlingsaktiviteter på golfbanan. Vi vill genom våra aktiviteter bidra till att den genuina klubbkänslan förstärks och utvecklas.

Grundbulten i vår verksamhet är herrarnas tisdagsgolf, där vi varje tisdag morgon har starttid kl. 08.00–10:00. I början och slutet av säsongen startar vi en timme senare. Tisdagsgolfen spelas som slaggolf och sammanställs i en Order of Merit och en eclectic efter säsongen. Prisutdelning sker i samband med säsongsavslutningens middag. Sponsrade priser i form av bollar utgår även för varje separat tisdagstävling.

 

I herrkommitténs uppgifter ingår även att planera och genomföra klubbmatcher tre till fyra gånger per säsong med andra klubbars herrar och damer. Utöver det ordnar vi två lagtävlingar under året; Senior Classic och Try-All.

Tillsammans med klubbens tränare anordnar vi gruppträningar med speciella teman under året; Chippa över en bunker, komma ur en bunker, MasterClass i puttning mm.  

Vi ordnar även temakvällar där årets första stora händelse är Herrarnas Kick Off måndag 24 april 2023! 

För anmälan till våra gruppträningar och temakvällar så kommer det här att finnas länk till anmälningsformulär.

Hela spelprogrammet för herrarna anslås på vår anslagstavla i klubbhuset och går även att ladda ner här nedan så fort det är klart. Uppdateringar sker konternuerligt under året.

En nyhet sommaren -23 är vår spelträning på bana med DGK tränare. Fr.o.m. v27 till v33. Mer info och anmälan via: Medlemsträning SPEL Herrar Sommar 2023 (svenskalag.se)

 

Vi hoppas att du vill deltaga i herrkommitténs aktiviteter. Vid frågor är du välkommen att kontakta någon i kommittén.

Väl mött!
Håkan, Janne, Lennart, Janne, Anders, Håkan och Anders

 

Klicka här för att läsa Herrkommitténs vårbrev 2023

 

Planerade aktiviteter under 2023

Regelafton den 17 april kl 18.30 i klubbhuset. Läs mer och anmäl dig här

Tematräningar med Herrkommitten. Från 24 April. Läs mer och anmäl dig här

Herrkommittens kick-off måndag 24 April, start 17.30. Läs mer och anmäl dig här

Herrkommittens Matchspel säsongen 2023. Läs mer här och anmäl dig.