Verkstad

Stephen Law 070 796 80 26 lawgolf@ownit.nu

Vi gör följande reparationer på dina golfklubbor


Omgreppning - Vi har ett brett sortiment grepp i olika färg och storlek till bra pris.

När är det dags att byta grepp? Är dina grepp gamla och utslitna kommer du troligen behöva hålla i klubban hårdare än normalt vilket i sin tur leder till att muskler och leder i armarna/händer blir spända och din sving blir sämre. Du tappar helt enkelt kontrollen över golfklubban och både längd och riktning i golfslaget blir sämre. När detta sker är det dags att byta grepp!

Har du rätt anpassade grep? Vi alla är unika och har olika storlekar på våra händer. Grepp som inte är anpassade efter din hands storlek kan påverka slagets riktning. Till exempel, har du för tjockt grepp kan bollen ha tendenser att gå till höger. Greppet är viktigare än av du tror och vi har ett bra utbud av greppmodeller från både Golf Pride, Lamkin, Winn och Pure.

Hur ofta bör jag byta grepp? Beroende på hur ofta och hur mycket golf som du spelar så slits greppen olika. Spelar man mycket golf, 2-3 gånger i veckan och tränar en hel del, så bör man byta varje år. Om du tränar mycket så kanske du använder en eller ett par som din favoritklubba det greppet kan behövas bytas ut oftare än en gång per år.
Spelar du mindre så räcker det att byta ut dina grepp åtminstone vart annat år eller vart tredje. Glöm inte att tvätta av dina grepp med diskmedel och vatten det är roligare att spela med rena fräscha grepp och klubbor.

Lie & Loft mätning/justering


 Lie korrigering - Vi korrigerar klubbans lie vinkel så att den passar dig och din sving.

Loft korrigering - Klubbans loft har en tendens att förändras beroende på hur mycket man spelar, vi hjälper dig att kolla och korrigera loftet på dina klubbor. Detta hjälper dig att förbättra både precision och slaglängd. För att göra ett lietest krävs rätt utrustning, lietejp samt lieboard.  Allt du behöver göra är att ta med klubborna slå ett par slag med varje klubba så kan vi se var din träffbild på klubbans sula hamnar.

 
 

 

Justering av längd på klubborna


Rätt anpassad längd på dina klubbor är en förutsättning för att du ska kunna svinga klubban på ett enkelt och bra sätt. Vi utför förlängning och kapning av golfklubbor.

Spikbyte


Se alltid till att ha bytt Spikes i tid. Vi har många olika Spikes med olika gängor som passar de flesta skorna ute på marknaden. 

 


Prislista

Golfpride

Från: 140kr

Lamkin

Från: 140kr

Winn

Från: 170kr

Ping, Odessey

Från: 245kr

Superstroke

Från: 399kr

Lie/Loft Korrigering

50kr/klubba

Förlängning (utöver greppkostnad)

150kr

Kapning (utöver greppkostnad)

50kr

Limning av klubbhuvud

100kr

Omspikning av skor

200kr