Företagspartners till Djursholms Golfklubb

VILL NI BLI EN DEL AV DJURSHOLMS GOLFKLUBB?

Är ert företag intresserat av att bli partner till Djursholms Golfklubb, eller vill ni tillsammans med oss arrangera en uppskattad företagsgolf, så tveka inte att ta kontakt.

Vi erbjuder en golfbana i hög kvalitet som alltid är rolig att spela oavsett spelnivå och har ett utmärkt läge, samt vår restaurang Mulligans som varje gång levererar mat på högsta nivå. Med den lummiga omgivningen och vår härliga terrass är vi den perfekta platsen för alla typ av festliga golfarrangemang.

Vi skräddarsyr gärna ett partnerskap som passar ert företag. Hör av er till vår klubbchef Johanna Ericsson och berätta mer om era önskemål och behov, johanna.ericsson@dgk.nu

SPONSRA VÅRA JUNIORER!

Djursholms Golfklubb har ambitionen att erbjuda ett av Sveriges mest kvalitativa golfprogram för juniorer. Genom att bli juniorsponsor och stötta vår verksamhet gör ni stor skillnad så att vi med er hjälp når dit!

Golfprogrammet innehåller året-runt-träning för över 50 juniorer, ytterligare 150 juniorer ansluter sedan till våren och tränar mellan v16-40 (sommaruppehåll mitt i). Juniorkommittén erbjuder Kick-Off, Tjejgolf, DGK Touren, vänskapsmatcher, sommarläger, nattgolf, junior day camps och mycket mer. Förutom kvalitativa träningar är det viktigt med roliga och genomtänkta aktiviteter, från tidig vår till sen höst.

Ledorden i verksamheten är glädje och gemenskap där Djursholms Golfklubb ska vara en populär och framgångsrik familjeklubb, oavsett om junioren bara vill spela bättre golf med sina kompisar eller att utvecklas till en världsstjärna

Syftet med juniorsponsring

  • Juniorverksamheten bedrivs med resurser från tränings- och lägeravgifter, LOK-stöd och den viktiga sponsordelen.
  • Tack vare våra sponsorer kan vi bedriva fler träningar, coacha på tävlingar, paketera läger och aktiviteter på ett mer kvalitativt sätt. Under vinterhalvåret kan vi behålla personal/tränare som kan arbeta mer fokuserat med våra juniorer i bättre lokaler.
  • Din sponsring gör skillnad och vi kan snabbare nå de högt uppsatta mål som juniorkommittén har tagit fram.

Team DGK

Tävlingsgruppen

Utvecklingsgruppen

Vill ni också vara med och bidra till Djursholms Golfklubbs framtid? Kontakta vår sportchef Andreas Högberg Piik på andreas.hp@dgk.nu alt tel 0736-54 82 22.